De Boer frygter Cillesen-bud

Ajax-træner Frank de Boer indrømmer, at hollænderne intet kan stille op, hvis Manchester United smider et stort beløb for deres keeper Jasper Cillesen. Det rapporterer Sky Sports.

David de Geas fremtid er fortsat uvis. Manchester United skulle have kommet til den konklusion, at man enten mister spanieren denne sommer eller næste, og derfor er jagten så småt gået ind på en erstatning.

I den forbindelse nævnes Hollands førstekeeper, Jasper Cillesen, som mulig bejler. Hans cheftræner i Ajax, Frank de Boer, håber dog meget på, at det forbliver ved rygter.

– Det ville være en katastrofe for os, hvis vi matte lade Cillesen gå. Det er allerede svært at finde en god målmand, men det gør det ikke lettere, når man i forvejen har den bedste i Holland, siger træneren til Sky Sports.

– Vi vil beholde ham, og han vil gerne blive, men hvis Manchester United kommer med en stor pose penge, så kan vi intet gøre.

26-årige Jasper Cillesen kender naturligvis Louis van Gaal fra landsholdet, og han var da også førstevalg under Uniteds nye cheftræner. Keeperen er smigret over interessen, men holder benene på jorden.

– Jeg har hørt rygterne, men så vidt jeg ved, er det ikke mere end det for nu. Min agent, som også er Memphis Depays agent, har ikke sagt noget endnu, så indtil da nyder jeg at være i Ajax. Det er selvfølgelig stort at blive sat i forbindelse med Manchester United. Det ville være et stort step for mig, siger Jasper Cillesen.

Jasper Cillesen har spillet 23 landskampe siden han fik landsholdsdebut i 2011.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Van Gaal åbner for ”overraskelse”

Næste artikel

Rygte: United udløser Pedro-klausul

ANNONCE