Rygte: United vil have Lukaku

United skulle have kastet sig ind i kampen om Romelu Lukaku, som også er jagtet af Chelsea.

Engelske medier skriver i dag, at United er tilbage i jagten på Romelu Lukaku, der ellers længe har lignet en kommende Chelsea-spiller. Men Mourinho skulle nu have kastet sig ind i jagten på den store belgiske angriber, der sidste sæson scorede 26 mål i 39 kampe for Everton.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

24-årige Lukaku forlod i 2014 Chelsea, men skulle være parat til atter at arbejde sammen med Mourinho. Hans agent er ingen ringere end Mino Raiola, der skulle have overbevist Lukaku om at det bedste for karrieren ville være et skifte til Old Trafford fremfor at tage retur til Stamford Bridge.

United skulle helt tilbage i april have spurgt ind til Lukaku, men har nu for alvor fået sat fart på forhandlingerne melder flere journalister i det engelske her til morgen. Og en pris på i omegnen af 100 millioner pund skulle ikke afskrække Ed Woodward og co.

Det er samme melding der går igen hos både John Cross og David McDonnell fra The Mirror samt Matt Lawton fra Daily Mail, ligesom flere internetbaserede journalister med fingeren på pulsen når det kommer til United kommer med samme udmelding.

Dermed kunne det se ud til, at United forstærker angrebet markant denne sommer, hvis det lykkes at overhale Chelsea i sidste øjeblik og hente Lukaku til Old Trafford.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

BBC: Everton afholdt møde med Rooneys agent

Næste artikel

BBC: United enige med Everton om Romelu Lukaku

ANNONCE