Rygtet United-emne er ikke til salg

18-årige Luke Shaw fra Southampton er ikke til salg. Det insisterer deres manager.

Siden sommertransfervinduet har rygterne gået på, at Manchester United har været på udkig efter en ny venstreback. Således har David Moyes både været ude efter Leighton Baines og Fabio Coentrao.

Også det 18-årige talent fra Southampton, Luke Shaw, har været sat i forbindelse med de engelske mestre, ligesom han også har tiltrukket interesse fra Chelsea. Men ifølge træneren for “The Saints”, Mauricio Pochettino, er teenageren ikke til salg.

– Det er en meget klar situation. Spilleren er ikke til salg og klubben er ikke interesseret i at sælge, siger han således ifølge The Mirror.

Luke Shaw har ellers imponeret hos det sydengelske hold, der holder jul på en niendeplads i ligaen, hvorfor flere storklubber har vist interesse i spilleren. Men ifølge træneren mangler den unge back stadig erfaring, før et salg kan komme på tale.

– Vi er også nødt til at overveje, at det er en 18-årig spiller, og at han stadig er i gang med at modnes og udvikle sig. Han er stadig i gang med at lære at blive en erfaren spiller.

– Vi er nødt til at tage det roligt omkring situationen. Det har taget ham noget tid at blive modnet som spiller, og jeg tror ikke, at alle disse rygter og al denne spekulation er gavnlig for ham. Jeg synes det er negativt for ham.

18-årige Luke Shaw indtil optrådt 41 gange for Southamptons førstehold, dog uden endnu at have fundet netmaskerne.

Forrige artikel

Singing Section and the same old story.

Næste artikel

Di Canio sagde nej til Manchester United

ANNONCE