Sanchez i Milano: Lejeaftale snart på plads

Alt tyder på, at Alexis Sanchez snart bliver genforenet med Romelu Lukaku i Inter. Onsdag aften landede han i Milano.

Alexis Sanchez bliver lejet ud til Inter indtil sommeren 2020. Det skriver mange medier, blandt andre troværdige The Guardian og Sky Sports, og det ligner en “done deal”, efter at chileneren onsdag er blevet fotograferet i lufthavnen i Milano. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Angiveligt vil Inter betale 175.000 ud af de 390.000 pund, som Sanchez får om ugen på Old Trafford, svarende til cirka 45 procent af lønnen. Resten skal United fortsætte med at betale. 

The Guardian og Sky Sports beretter desuden, at der ikke er nogen købsoption i aftalen. United håber på, at de enten kan sælge Sanchez for en betragtelig sum, eller selv gøre brug af ham, hvis han får et succesfuldt lejeophold i Inter. 

Den tidligere Arsenal-spiller kom til den røde del af Manchester for 18 måneder siden og har haft en decideret mareridtstid i klubben. Offensivspilleren står tilbage med fem mål i 45 opgør, og han har ikke spillet fuld tid i Premier League siden åbningskampen i 2018/19-sæsonen. 

Efter 2-1-nederlaget til Crystal Palace i seneste weekend, hvor Uniteds offensiv virkede en kende tandløs, udtalte manager Ole Gunnar Solskjær, at han var klar til at beholde Sanchez:

– Alexis er en kvalitetsspiller, og vi har ikke mange muligheder oppe foran. Hvis der kommer et bud, som er godt nok for klubben, forlader han os måske. Hvis ikke, så er han stadig vores spiller, og der er ikke nogen tvivl om, at han er en kvalitetsspiller, sagde Solskjær ifølge Manchester Evening News. 

Nu tyder alt dog på, at han, ligesom Romelu Lukaku, snart er Inter-spiller.

Sanchez kontrakt på Old Trafford løber frem til sommeren 2022. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: United skal rejse sig mod Southampton

Næste artikel

Italienske medier: Smalling nærmer sig lejeaftale i AS Roma

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share