Schmeichel hiver op i sine holdkammerater

Kasper Schmeichel kalder Leicester sæson for pinlig. De skal til at hive op i hinanden, hvis de ikke for alvor skal komme i nedrykningsfare, siger danskeren.

Leicester blev helt sensationelt mestre i sæson. Der var meget snak om, om de kunne holde skruen i vandet, og det har vist sig at være svært for mestrene. I dag blev det til en øretæve mod Manchester United.

Holdets danske målmand, Kasper Schmeichel er ikke tilfreds med dagens præstation. Eller sæsonen i det hele taget.

– Vi var gode i de første 40 minutter. Derefter var det uacceptabelt. Vi må ikke lade 2-0 målet gå ind så hurtigt efter det første. Et mål er hvad der kan ske, men der må ikke gå et mål ind lige efter, siger danskeren til BBC.

– Vi bliver nødt til at glemme, hvad der skete i sidste sæson. Lige nu skal vi indse farerne, og der er mange faktorer, der spiller ind. Men vi skal mande os på nu, for ellers rykker vi ned.

I den forgange uge har nogle engelske medier skrevet historier om, at enkelte Leicester-spillerne ikke stod bag holdets træner, Claudio Ranieri. Det er dog noget vås, hvis man skal tro KAsper Schemichel.

– Jeg læser ikke aviser. Så jeg vil ikke kommentere på det. Vi er alle ramt af selvtilliden, og vi lider alle, men vi vil ikke stoppe med at kæmpe.
 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Vi spillede som vi plejer

Næste artikel

Mourinho bakker op om Ranieri

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share