Schmeichel: Liverpool-kampen overbeviste mig om, at Solskjær var den rette

For Peter Schmeichel var det Liverpool-kampen, der fik danskeren overbevist om, at Solskjær var den helt rigtige mand på trænerposten i Manchester United.

– Hvis jeg havde brug for at blive overbevist endnu mere, så var det Liverpool-kampen. Det var stærkt at få en uafgjort, hvis man tænker på de problemer, vi havde undervejs i kampen. Vi havde chancer, og når jeg kigger tilbage, burde vi også have vundet kampen, men det er intet imod Ole. Han gjorde det helt fantastisk med at få styr på holdet og var modig nok til at sætte Pereira på banen. 

Sådan lyder det fra den danske United-legende, der fortæller MUTV, at Solskjær kan klare alt, der bliver kastet efter ham. 

– Du kigger på, hvordan han reagerede mod Liverpool. Jeg tror ikke, der er nogen træner, der har oplevet en spiller blive skadet i de første minutter og så forberede udskiftningen, men før du laver den, har du lavet tre andre udskiftninger. Det skete for Ole, som havde forberedt en stor plan til kampen, men måtte smide den ud af vinduet på et minut. Han ramte alligevel rigtigt, og for mig, gik han fra kampen duftende af roser. 

Kampen mod Liverpool på Old Trafford endte som bekendt 0-0, og det var på trods af, at Rashford spillede 90 minutter skadet, og at Herrera, Mata og Lingard måtte udgå med skader i første halvleg. 

 

 

Forrige artikel

Longread: Da OldTrafford.dk mødte Solskjær i Molde

Næste artikel

Fem ting, vi lærte af Solskjær som caretaker

ANNONCE