Schmeichel: Rooney bør vælge United

“The Great Dane” råder ligefrem angriberen til at skifte til Manchester United, hvis han vil gøre sig nogle forhåbninger om at vinde trofæer i fremtiden….

“The Great Dane” råder ligefrem angriberen til at skifte til Manchester United, hvis han vil gøre sig nogle forhåbninger om at vinde trofæer i fremtiden.

Vidunderdrengen fra Liverpool er en eftertragtet herre for tiden; således lyder det, at både Manchester United og Sir Bobby Robsons Newcastle har udstedt konkrete bud på den unge angriber. Men ifølge Schmeichel er der kun ét sted for Rooney.

“Wayne Rooney har store evner, og han har brug for at have noget til at understøtte dette, når han engang stopper.” sagde Schmeichel til Radio 5 Live.

“Jeg tror at chancerne er, at han kunne tage til Manchester United og vinde mesterskaber og Champions League.”

“Chancerne for at opnå dette er meget bedre end i Newcastle.”

United har fået deres bud på omkring £20 millioner afvist, mens Newcastles andet – og højere – bud også er blevet afslået.

Endvidere roste Peter Schmeichel Newcastle i interviewet, men påpegede også at der altså er en vis forskel på de to klubber.

“De har investeret mange penge i deres hold og på deres faciliteter i de sidste fem eller seks år. Det er en stor fodboldby, men det er ikke i samme klasse som Manchester United.”

“Det ville være så stort for klubben, at bringe en spiller som Wayne Rooney ind. At have en spiller som kan lave 20 til 25 mål i en sæson er uvurderligt.”

“Man bliver nødt til at sige “han er 18 år gammel, han kunne gøre det her i 10 år, hvor meget kan vi ikke få ud af det i form af resultater?””

Peter Schmeichel kan desuden snart ses som vært under TV3+”s dækning af den kommende Champions League-sæson.

Rooneys fremtid skal afgøres i denne weekend, således lukker dette transfervindue på tirsdag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Everton afviser også United

Næste artikel

"Gamsten" skriver under med Rovers

ANNONCE