Schmeichel: Rooney det åbenlyse anfører-valg

Står det til den danske målmandslegende Peter Schmeichel, er der ingen tvivl. Wayne Rooney er oplagt som Manchester Uniteds nye anfører.

Med afgangen af Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra og Ryan Giggs’ pension mistede Manchester United ikke bare tusindvis af kampes erfaring denne sommer. Holdet mistede også sin anfører, viceanfører og tidligere anfører, og derfor er det op til Louis van Gaal at vælge en ny.

Under holdets preseasontur til USA har både Darren Fletcher, Wayne Rooney og Tom Cleverley båret armbåndet med “Captain”, men hvis det var op til Peter Schmeichel, er Rooney det bedste bud på en permanent anfører.

– Jeg synes, han er det åbenlyse valg på anførerposten, siger den danske legende kort og godt til Sky Sports og uddyber:

– Jeg kan virkelig godt lide Rooneys attitude omkring at spille for United. Hvorend manageren siger, han skal spille, gør han det med et smil. Han indser vigtigheden for holdet, og hvis han skal spille på midtbanen, er det for holdet. Den slags kommer med erfaring og modenhed.

Schmeichel glemmer dog, at Rooney så sent som i oktober i fjor udtrykte sit mishag med at spille på midtbanen.

Ikke desto mindre står den 28-årige angriber formentlig med gode kort på hånden. Van Gaal har sagt, at han helst giver hvervet til en spiller med engelsk mentalitet, og tidligere på dagen roste han Rooney efter 3-1-sejren over Liverpool.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Vidals knæ sætter skifte på vippen

Næste artikel

Mata nyder nyt spilsystem

ANNONCE