Vidals knæ sætter skifte på vippen

Chiles landstræner afslører, at Arturo Vidals skifte til Manchester United afhænger af midtbanespillerens skadessituation.

I løbet af hele transfervinduet har diverse rygtespalter været fyldt med historier om Manchester Uniteds påståede interesse i Juventus’ Arturo Vidal. Nu tager den lange saga endnu en drejning.

Den chilenske avis El Mercurio, der tidligere har skrevet, at Arturo Vidal havde en mundtlig aftale om at skifte til Manchester United, har snakket med det chilenske landsholds træner, Jorge Sampaoli.

I interviewet nævner Sampaoli midtbanespillerens knæproblemer, samt hvordan spillerens skifte til Manchester United afhænger af netop det.

– Jeg ved, at det primære problem med Vidals $80m skifte til Manchester United er, at Louis van Gaal er bekymret over Vidals knæproblemer, er Jorge Sampaoli citeret for at sige.

Arturo Vidal var tvivlsom til VM med Chile på grund af en knæskade, men nåede at blive frisk nok til at hjælpe Chile til 1/8-finalerne. På nuværende tidspunkt er Vidal med Juventus på pre-season tur til Indonesien.

Forrige artikel

Napoli: Fellainis fremtid i Uniteds hænder

Næste artikel

Schmeichel: Rooney det åbenlyse anfører-valg

ANNONCE