Schneiderlin ikke tilfreds med første sæson

Morgan Schneiderlin føler ikke, at han har fundet sig til rette fodboldmæssigt i Manchester United endnu. Det skal dog nok komme, forsikrer han.

– Jeg er ikke totalt utilfreds, men jeg er heller ikke tilfreds. Jeg er et sted derimellem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sådan har Morgan Schneiderlin det med sin første sæson på Old Trafford efter det lukrative skifte fra Southampton sidste sommer for 24 millioner pund. Der er selvsagt meget man skal omstille sig til, og franskmanden føler ikke, at han er der helt endnu.

– Jeg har været lidt som holdet; nogle gode kampe og nogle skidte kampe. Alt er selvfølgelig anderledes i en stor klub som Manchester United. En god kamp i Southampton kan sagtens betegnes som en dårlig i United, siger Morgan Schneiderlin til det franske medie L’Equipe.

Morgan Schneiderlin måtte indfinde sig med en bænkeplads i nederlagene til Bournemouth, Stoke, Arsenal og Norwich samt begge 1-1-kampe mod mestrene fra Leicester. Louis van Gaal har roteret meget med sin midtbane gennem hele sæsonen, og det skal den franske landsholdsspiller også lige vænne sig til.

– Da jeg skiftede til Manchester United, var det med henblik på at spille alle kampe. Jeg vil spille konstant. Men jeg er fortsat ny, og jeg er sikker på, at jeg vil komme tilbage meget, meget stærkere i næste sæson.

Den 26-årige midtbanespiller har startet inde i 24 Premier League-kampe for Manchester United i sin debutsæson.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United-emne skifter til Bayern

Næste artikel

Martial tilbage i startopstillingen

ANNONCE