Scholes er bekymret på trods af comeback

Paul Scholes tror ikke nødvendigvis, at Jürgen Klopp er alt for nervøs over udsigten til at møde United i weekenden.

Den engelske midtbanelegende render ikke rundt med armene i vejret efter Uniteds nyeste skud på comeback-stammen mod Atalanta. Efter kampen var han meget kritisk overfor præstationen – særligt det der blev leveret i første halvleg.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Her kom United bagud med to, inden der blev rettet op på tingene i de sidste 45 minutter.

– Jeg synes, at Atalanta havde for mange chancer, og for at være ærlig: Når et hold er nede 2-0 ved pausen, så synes jeg ikke præstationen kan være så god, siger Scholes på BT Sport.

I weekenden møder Solskjærs tropper formstærke Liverpool på hjemmebane, og Scholes føler, at United skal præstere på et meget højere niveau, hvis de vil have noget med fra kampen.

– Jeg forstår begejstringen (over comebacket, red.), men den første halvleg var dårlig, og hvis de spillede mod et bedre hold, så ville kampen være lukket. Kan de spille sådan mod Liverpool? Aldrig i millioner år, siger han.

Paul Scholes bemærker slutteligt, at det var en stor aften på på Old Trafford, han anerkender at Cristiano Ronaldo er helten, men at han stadig bekymrer sig meget over den første halveg.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

UEFA Youth League: Talenterne besejrer Atalanta og indtager fordelagtig placering

Næste artikel

Fernandes tvivlsom til Liverpool-opgør

ANNONCE