Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet “The Overlap”.

Christian Eriksen er startet tilværelsen i Manchester United bedre, end de fleste havde turdet håbe på, og han har hurtigt fået en bærende rolle under Erik ten Hag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det har kastet store sammenligninger af sig. De tidligere United-spillere Wes Brown og Danny Simpson har allerede draget paralleller til dengang, hvor Paul Scholes havde dirigentstokken på Old Trafford.

Nu kommenterer Paul Scholes selv på den danske kreatørs kvaliteter.

– Han er det perfekte eksempel på en spiller, som spiller med sin intelligens. Han spiller med hjernen, udtaler han i en samtale med Gary Neville.

Paul Scholes var selv i besiddelse af en imponerende pasningsfod og et enormt overblik. Netop evnen til at orientere sig er også én af de egenskaber, som Scholes beundrer Eriksen for.

– Han er en klog spiller. Han ved altid, hvor han er på banen, og han ved også, hvor de andre spillere på banen er, fortæller han yderligere.

Den danske landsholdsspiller er i Erik ten Hags system blevet rykket længere tilbage på banen, end hvad han tidligere har været vant til i sin karriere. Det passer tilsyneladende Eriksen godt, da han netop er blevet kåret månedens spiller i Manchester United for september måned.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Eriksen kåret til månedens spiller i United

Næste artikel

Cristiano Ronaldo sigtet for upassende opførsel

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share