Scholes forlænger

Klubben har bekræftet, at Scholes har forlænget sin kontrakt, og det er uden tvivl gode nyheder for klubben og dens tilhængere. Scholes er altid blevet…

Klubben har bekræftet, at Scholes har forlænget sin kontrakt, og det er uden tvivl gode nyheder for klubben og dens tilhængere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Scholes er altid blevet betragtet som en vigtig del af Uniteds hold, og selv om han har fået hård konkurrence, har han formået at fastholde sin plads på holdet.

Scholes, der har spillet 321 Premier League kampe for United, forventes at spille mod Everton i morgen, når holdene mødes i sæsonpræmieren på Goodison Park.

Ferguson er, forståeligt nok, begejstret for nyheden, og han havde følgende at sige til Soccernet:
“Paul har ydet en fantastisk indsats i 16 år. Vi håber, at hans næste fire år bliver lige så gode som de sidste fire. Han fortjener vores loyalitet, fordi han har givet meget til klubben.”

Scholes har vundet et hav af trofæer med United, selv om han sad ude med karantæne sammen med Keane, da United vandt Champions League finalen mod Bayern München i 1999.

Han har bl.a. vundet Premier League 6 gange og FA Cuppen 3 gange, selv om det var ham, der brændte det afgørende straffespark mod Arsenal i år.

United har også draget stor fordel af Scholes” beslutning om at kvitte landsholdet.

Scholes” forlængelse kommer blot få dage efter, at Rio skrev under på sinnye kontrakt,og det glæder Ferguson, der er i gang med at bygge et nyt storhold op.

Spillere som Darren Fletcher, Cristiano Ronaldo og John O”Shea forventes også at underskrive nye kontrakter i løbet af de kommende dage.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Everton - United

Næste artikel

Sao Paulo klar til at sælge

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share