Scholes: Hodgson ringede aldrig

Paul Scholes blev ikke tilbudt at komme med England til EM i Polen og Ukraine på trods af spekulationer om det modsatte.

Manchester United nød godt af Paul Scholes’ tilbagvenden i sidste halvdel af den forgangne sæson, hvorfor der blev spekuleret i, om det kunne udløse en billet til EM for den aldrende midtbanespiller. 

Nu afslører Scholes dog, at han aldrig blev ringet op af Roy Hodgson, der måtte se sit mandskab forlade turneringen efter kvartfinalen. 

– Jeg fik aldrig tilbudt chancen. Jeg var smigret over at blive sat i forbindelse med det, men jeg blev aldrig spurgt, så det betyder ingenting, siger den 37-årige legende til Espn.com. 

Han indrømmer samtidig, at han hurtigt kom til at savne tilværelsen som professionel, efter beslutningen om at indstille karrieren. 

– Det var fint nok de første par måneder, efter min beslutning om at trække mig tilbage, og jeg savnede det egentlig ikke. Men da jeg vendte tilbage til Carrington for at træne reserverne og se drengene, var det svært. Især fordi der var så mange skader på holdet, forklarer Scholes.

Paul Scholes har netop forlænget sin kontrakt med yderligere et år. 

Forrige artikel

Rafaels VM-drøm

Næste artikel

RvP kræver samme løn som Rooney

ANNONCE