Scholes kræver sejre

Ryan Giggs sikrede tre point i sidste minut, da United i går besøgte Carrow Road i kampen mod Norwich. De tre point betyder at United fastholder presset…

Ryan Giggs sikrede tre point i sidste minut, da United i går besøgte Carrow Road i kampen mod Norwich. De tre point betyder at United fastholder presset på ligaens førerhold Manchester City.

Spørger man Paul Scholes, vil kun sejre i samtlige af de resterende 12 kampe i Premier League kunne sikre United det 20. mesterskab.

”At få tre point i stedet for et er det vigtigste. Vi har indset at vi kan blive nødt til at vinde resten af vores kampe, men vi er klar til at gøre det,” sagde Scholes efter kampen mod Norwich til ESPN.

”Der er ingen tvivl om at vi var nødt til at vinde (mod Norwich, red.) og det blev lidt for tæt. Vi tog en chance og kastede alle mand fremad. Det er den slags chancer man er nødt til at tage. Vi kan ikke bruge uafgjorte kampe til noget,”

Ros til 900-kamps jubilar

Den 37-årige midtbanespiller, som indtil videre har vundet det engelske mesterskab ti gange i løbet af karrieren, havde efter kampen også ros tilovers for 900-kamps jubilaren Ryan Giggs.

”At have spillet så mange kampen for en klub som Manchester United er en fantastisk bedrift. Han kan stadig præstere på højeste niveau, og det beviste han endnu engang i dag. Heldigvis scorede han det afgørende mål. Det er en fantastisk historie. Det er som om at historien er skrevet til ham. Det har været en storslået dag for ham (Giggs, red.). Ryan reddede os i dag,” slutter Scholes.

Forrige artikel

Ung forsvarsspiller udlejet til Morecambe

Næste artikel

Macheda anklaget for homofobi

ANNONCE