Macheda anklaget for homofobi

Det engelske fodboldforbund, FA, har i disse dage travlt med at sørge for, at fodboldspillerne opfører sig pænt både på og udenfor fodboldbanen. Det har…

Det engelske fodboldforbund, FA, har i disse dage travlt med at sørge for, at fodboldspillerne opfører sig pænt både på og udenfor fodboldbanen.

Det har nu bragt Federico Macheda i fedtefadet. Sammen med to andre er lejesvenden på anklagebænken for kommentarer på Twitter. Det oplyser FA på sin hjemmeside.

Macheda, der lige nu er udlejet til Queens Park Rangers, er sammen med Newcastle Uniteds Nile Ranger og Walsalls Manny Smith anklaget for usportslig opførsel på det sociale medie.

Anklagen går på, at spillerne er kommet med kommentarer, der bringer sporten i miskredit. Deres opdateringer skulle i øvrigt indeholde en reference til en eller flere personers seksualitet, som det hedder.

Macheda har i et svar til en fan skrevet “u little stupid gay” (Din lille, dumme homo, red.). Det beklager italieneren nu:

“Det var ikke min hensigt at være homofobisk. Det var et svar til en, der havde fornærmet mig. Jeg ville skrive “fyr” (guy), ikke “gay,”” skriver Macheda, der åbenbart har svært ved at finde de rette taster, på Twitter.

For mindre end en uge siden fik den tidligere Manchester United- og nuværende West Ham-spiller Ravel Morrison en bøde på 7.000 pund i en lignende sag.

I en Twitter-opdatering kaldte Morrison en fan for bøsse.

Macheda, Ranger og Smith har indtil onsdag den 29. februar til officielt at svare på anklagen.

Forrige artikel

Scholes kræver sejre

Næste artikel

Cleverley kan gøre lyncomeback

ANNONCE