Scholes mener, Solskjær har gjort sig fortjent til kontraktforlængelse

Paul Scholes mener, Solskjær bør få forlænget sin kontrakt, men påpeger samtidig at der snart skal løftes et trofæ for at fortsætte udviklingen.

Ole Gunnar Solskjærs kontrakt med Manchester United udløber i juni 2022.

Diverse medier har for nyligt rapporteret at en kontraktforlængelse med tre år er i støbeskeen.

Det har Paul Scholes kommenteret på i The Webby & Neill Youtube Show, hvor han forholder sig til klubbens udvikling under norsk management, og hvad der fortsat skal forbedres:

– Jeg føler han nok fortjener kontraktforlængelsen. Der har været klar forbedringer sammenlignet med da José Mourinho var in charge. Jeg synes holdet spiller mere spændende nu, og de har flere mål i sig, hvilket er noget man automatisk forventer af et United-hold.

– Der er stadig et problem der skal løses. De skal vinde noget, og helst snart. At tabe fire semifinaler i træk er noget man godt kan bekymre sig over, og at de tabte kvartifinalen i FA Cup mod Leicester gjorde ondt på fansene. Jeg vil personligt heller vinde FA Cup end Europa League. Det er ikke der United hører hjemme. Men på den anden side har man en fantastisk chance for at vinde den nu,  og de har brug for at mærke hvordan det føles at gå hele vejen.

Paul Scholes mener at der skal kigges på bredden i truppen hvis man for alvor vil kæmpe med om trofæer:

– United kan ikke hvile deres bedste spillere til de store kampe. De har 12-13 spillere der er gode nok og kan vinde en masse kampe. Men er truppen bred nok til at du kan hvile et par stykker af dem og stadig forvente at vinde?

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Rooney håber Mengi fortsætter i Derby næste sæson

Næste artikel

Optakt: Mågejagt på Old Trafford

ANNONCE