Rooney håber Mengi fortsætter i Derby næste sæson

Wayne Rooney har roret i Derby County hvor Teden Mengi spiller på en lejeaftale. Står det til manageren fortsætter han hos The Rams i næste sæson.

Teden Mengi blev lånt ud til Derby County i januar, og siden er det blevet til syv kampe for The Rams i ligaen (heraf fem som starter).

Mengi har gjort en fin figur, uden at være vildt imponerende. Men manager Wayne Rooney er tilfreds med hans indsats, og ser ham gerne udfolde sit potentiale på Pride Park i næste sæson:

– Han har været fremragende de gange han har spillet. Han kan både spille i en 3-backkæde og en 4-backkæde. Jeg har tillid til ham i begge systemer. Han her en ung spiller og jeg føler det er god erfaring for ham, også selvom han ikke spiller hver gang. At være på bænken og inde omkring holdet giver også noget. Der er et pres på ens skuldre i den situation, og det har han håndteret godt.

– Han vil komme til at spille flere kampe for os. Jeg håber han kan fortsætte her næste sæson. Han er gået fra U23-fodbold til kampe hvor der er masser på spil. Han får et godt antal minutter så det er en optimal situation for ham. Det er op til ham om han vil fortsætte hos os.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United lancerer ny kampagne i kampen mod racisme

Næste artikel

Scholes mener, Solskjær har gjort sig fortjent til kontraktforlængelse

ANNONCE