Scholes: Mourinho er kommet til en rigtig storklub

Paul Scholes er i det muntre hjørne, efter Manchester United har ansat José Mourinho.

Det er først nu, at José Mourinho rigtigt er kommet til en storklub. 

Sådan lyder det fra Paul Scholes i et radiointerview med Talksport. United-legenden var en af den nu fyrede manager Louis van Gaals største kritikere, og han ser frem til at se den nye træner i aktion. 

Han slår dog samtidig fast, at det langt fra er sikkert, at han bliver en succes. 

– Hvem ved? For to år siden troede vi alle, at van Gaal var det rigtige match, men det lykkedes ikke rigtigt for ham. Mourinho har helt sikkert trænet store klubber før. Nu er han kommet til en rigtig storklub, og der er store forventninger her, siger Scholes og fortsætter:

– Han har fjollet rundt med Mickey Mouse-klubber – Real Madrid, Chelsea og Inter Milan – og nu lader det til, at han kommer til en ordentlig fodboldklub. Jeg joker selvfølgelig bare! Han har været manager for nogle store klubber og er kendt for at vinde trofæer. 

United blev under van Gaal kendt for at være et hold, der spillede kedelig fodbold. Derfor bør Mourinho ifølge Scholes finde tilbage til spillestilen under Sir Alex Ferguson.

– United bør kæmpe med om trofæer, men det er spillestilen, der har været det store problem de sidste par år. Og hvis han kan få spillere ind, som kan underholde, vil fansene blive glade. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

- Det er en ny æra i United

Næste artikel

Mourinho: Vil give alt

ANNONCE