Scholes: Savnede fodbolden

Paul Scholes valgte i sommers at stoppe karrieren, da han følte, at det, i en alder af 37 år var det rette tidspunkt. Det viser sig nu at have været en…

Paul Scholes valgte i sommers at stoppe karrieren, da han følte, at det, i en alder af 37 år var det rette tidspunkt. Det viser sig nu at have været en forkert beslutning.

I hvert fald var Scholes, meget overraskende, tilbage i truppen til opgøret mod Manchester City i fjerde runde af FA Cuppen.

’The Ginger Prince’ stoppede ellers karrieren ved udgangen af sidste sæson, med henblik på at slutte sig til trænestaben omkring reserveholdet på Old Trafford. Savnet til fodbolden og spillet blev dog for meget for den aldrende englænder.

”Efter at være kommet her (United træningsanlæg, Carrington, red.) i de sidste 3-4 måneder, se alle mennesker i og omkring klubben og træne lidt med reserveholdet, savnede jeg det (fodbolden, red.) mere, end jeg havde regnet med, at jeg ville,” fortæller Scholes til MUTV.

”Jeg fik en snak med træneren og fortalte ham, at jeg ville spille igen. Jeg vidste ikke, hvordan han ville reagere, eller hvad han ville sige, men heldigvis fik jeg et positivt svar,”

Den 37 årige scorede mod Bolton i sin første kamp fra start, efter hans overraskende comeback. Han erkender dog, at det var lidt underligt pludselig at befinde sig på banen igen.

”Det var fantastisk, men jeg havde ikke spillet en kamp i et halvt år, så det var en lidt underlig fornemmelse at være på banen igen. De første 2-3 dage krævede lidt tilvænning, men jeg er tilbage og nyder hvert et sekund,” slutter Scholes.

Forrige artikel

Diouf tæt på Hannover

Næste artikel

Dagens opstilling

ANNONCE