Scholes tager højst to år mere

Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Scholes har fortalt, at der nok højst er to sæsoner tilbage i englænderens støvler. I hvert fald for United. Den…

Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Scholes har fortalt, at der nok højst er to sæsoner tilbage i englænderens støvler. I hvert fald for United.

Den 33-årige slider har tilbragt hele sin karriere i Manchester, noget, der har gjort ham til en legende blandt fans, ligesom han har været en integral del af den succes, klubben har nydt de sidste mange år.

“Hvor længe jeg vil blive ved? Højst to år mere, tror jeg. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og forhåbentlig får jeg en ny, men det afhænger vel af, hvordan man har det, og hvordan man spiller. Lige for tiden tror jeg, at to år vil være det rigtige,” siger Scholes ifølge Manchester Evening News.

Scholes har som nævnt ikke afvist at skifte til en klub i en lavere liga, når han ikke længere har lyst til at være med for “De Røde Djævle”, ligesom han heller ikke er fjendtligt indstillet over en eventuel karriere som træner. Men han indrømmer, at han ikke kommer til at savne det rampelys, der følger med, når man spiller på højeste niveau.

“Jeg kan ikke sige, at jeg glæder mig til at være færdig, men jeg ser frem til at stoppe, med alt det, det bærer med sig. Jeg tror bare, folk er nysgerrige og altid gerne vil vide, hvad man laver. Det eneste, jeg helt sikkert kommer til at savne, er fodbolden – ikke det generelle liv som fodboldspiller.”

Forrige artikel

Hvem skal dog se United i Nigeria?

Næste artikel

Fergie håber på Park

ANNONCE