Scholes: United er ikke gode nok

Paul Scholes kritiserede Uniteds forsvar efter kampen mod Fenerbahce, og mener ikke, at holdet pt har bredden til at kæmpe med de største hold i ligaen.

United skuffede endnu engang fælt, og må rejse fra Tyrkiet med et nederlag på 2-1 i kufferten. Fenerbahce hev et par glimrende kasser frem, og United formåede ikke før i de døende minutter at få bolden i nettet. Dermed er United presset inden de sidste runder i Europa League.

Og Paul Scholes var da heller ikke specielt imponeret over det han havde set i aftenens opgør. Specielt var han ikke begejstret for midterforsvaret med Marcos Rojo og Daley Blind.

– Som jeg ser det har United to problemer i øjeblikket. Det kniber med at score mål, og det virker pt som om, at for at vinde kampe i øjeblikket skal der scores tre gange, da man har folk som Rojo og Blind i det centrale forsvar. Det ser ud til, at de hele tiden er ved at give mål væk.

– De fornemmer ikke når der er fare på færde, de mangler tempo og kan ikke være med fysisk. Og når man i den anden ende ikke ser ud til at kunne score, så er det et problem, lyder det fra Paul Scholes i følge BT Sport.

Den tidligere United-playmaker er helt med på, at skader til Chris Smalling og Eric Bailly ikke har gjort opgaven i det centrale forsvar nemmere for Mourinho. Men Scholes er ikke just fyldt med tro på Uniteds evner forud for weekendens opgør mod Swansea.

– Jeg ved godt at Mourinho ikke har så mange muligheder i øjeblikket i det centrale forsvar grundet de mange skader. Men man går lidt ind til søndagens kamp mod Swansea med en følelse af, at skal United vinde den kamp, skal de score minimum tre gange selv, siger Scholes.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- De ville det mere end os

Næste artikel

Pogba tilslutter sig skadeslisten

Relaterede artikler
Total
0
Share