Scholes: United vil ikke udfordre titlen næste år

Paul Scholes tror, at både Chelsea, Arsenal og Manchester City vil være større favoritter til at vinde titlen i den kommende sæson. United har for meget at indhente, mener englænderen.

Med weekendens sejr over Crystal Palace skal rigtig meget gå galt, hvis ikke Manchester United skulle kvalificere sig til næste års Champions League.

Derfor er mange allerede begyndt at se frem til titel-kampen næste sæson. Men står det til United-legenden Paul Scholes, bør fansene ikke begynde at få armene op for tidligt. 

– Jeg ville nok kigge efter Champions League igen næste år, siger Scholes ifølge Express.

I årets Premier Leauge tyder alt på, at “de røde djævle” ender på fjerdepladsen bag City, Arsenal og Chelsea, der allerede har sikret sig titlen. Det er et mønster, Scholes tror vil fortsætte i den kommende sæson.

– Vi ved, at Chelsea vil købe to eller tre spillere, og du må bare sige, at de har været langt bedre denne sæson.

– Arsenal ser gode ud, når man ser bort fra deres resultat mandag, og hvis de køber et par spillere tror jeg ikke, at de vil have langt op, og der er ingen tvivl om, at City vil bruge en masse penge – så der er meget, der skal indhentes (for United, red.).

Da United sidst vandt mesterskabet i 2013, indstillede Paul Scholes karrieren for anden gang. Siden er han blevet fast blogger, og ekspertkommentator på engelsk tv.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shaw er glad for van Gaal støtte

Næste artikel

Ed Woodward roser Louis van Gaal

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share