Schweinsteiger: Det er en stor ære

Den 30-årige tysker jubler over “drømmeskiftet” til Manchester United og slår fast, at han er kommet for at vinde trofæer.

Otte Bundesliga-titler, syv DFB-ligapokaler, én Champions League-guldmedalje og én VM-guldmedalje. Bastian Schweinsteiger ved, hvad det vil sige at vinde, og det er en af grundende til, at han er skiftet til Manchester United. 

Det udtaler den tidligere Bayern München-spiller i sit første interview på MUTV. 

– Manchester United er en stor klub, som er vant til at vinde titler. Det er derfor, jeg er kommet, fordi vi deler den samme filosofi, udtaler Schweinsteiger og tilføjer, at det er en drøm for hans karriere at trække den røde United-trøje over hovedet.

Den første “Krauts” 

Den blonde midtbanespiller har allerede indskrevet sig selv i Manchester Uniteds historiebøger. Han er den første tysker på “de røde djævles” førstehold.

En kendsgerning, som Schweinsteiger allerede er blevet gjort opmærksom på af sine nye holdkammerater. 

– Jeg jokede en smule med Wayne Rooney omkring det. Jeg tror, at i kalder tyskerne for “Krauts” herover, er det ikke rigtigt? Det er en stor ære at være den første, siger Schweinsteiger. 

Gode minder fra Old Trafford

Grønsværen på Sir Matt Busby Way er dog ikke ukendt territorium for Bastian Schweinsteiger. To gange tidligere har han optrådt på Old Trafford, og han husker specielt den ene af aftenerne: 

– Jeg husker, at vi tabte 3-2, men at vi alligevel gik videre til næste runde. Efter kampen klappede tilskuerene af os. Det var respektfuldt, og det kunne jeg virkelig godt lide, siger Schweinsteiger til MUTV.

Schweinsteiger nåede at spille mere end 500 kampe for Bayern München fra år 2002 til 2015.

 

 

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Arsene Wenger imponeret over Uniteds køb

Næste artikel

RvP bekræftet i Fenerbahce

ANNONCE