Sean Dyche: For mange fejl mod et godt hold

Everton manager Sean Dyche er ikke tilfreds med sit holds præstation og mener selv de var skyld i nederlaget lørdag eftermiddag.

En lettere presset Everton manager, Sean, Dyche, har ovenpå nederlaget til Manchester United lørdag eftermiddag kommenteret på kampen. I en kamp hvor de blev spillet ud af banen i første halvleg er der heller ikke megen ros fra Dyche til hans spillere:

– For mange fejl mod et godt hold. Jeg tror vi bringer ukuelighed med, men meget af det var selv påført. Selv påført fra lange bolde og ikke ind i spillet med det samme. På den anden side var der nogle gode sidste øjebliks redninger fra Jordan Pickford.

Der var til gengæld ros til Manchester United og deres brede.

– De spillere de har de kan mixe og matche gennem kampen, og de lange bolde hjalp os ikke. Du vil gerne have centerforsvare som arbejder hårdt, og du vil gerne arbejde hårdt i de sidste øjeblikspositioner når det sker.

I anden halvleg kom Everton mere med ind i kampen, men med Martials 2-0 mål blev kampen lukket ned.

– Anden halvleg var bedre, og i de sidste momenter er der en lille fejl, de reagerer hurtigt og så er dine chancer for at komme tilbage små, siger en slukøret Sean Dyche.

Efter Sean Dyche er kommet til Everton, er de begyndt at vende skuden, men med dagens nederlag er de stadig under nedrykningsstregen på en 18. plads i skrivende stund. En reminder om at få styr på de basale ting siger Dyche.

– Mentaliteten er voksende og det er en reminder om hvad der er foran os. I dag var lidt svag og en reminder om at vi skal gøre det basale rigtigt.

 

Med otte kampe igen forbliver Everton under nedrykningsstregen, men kun med et enkelt point op til overlevelse, og tre point op til en 12. plads.

Forrige artikel

Karakterbogen: Portuguese Magnifico

Næste artikel

Maguire efter sprudlende start: Vi skal starte alle kampe sådan her

ANNONCE