Maguire efter sprudlende start: Vi skal starte alle kampe sådan her

Harry Maguire er glad for sejren, men ønsker stadig at holdet havde spillet med mere kynisme.

Manchester United kom bragende ud fra start i dagens kamp, og det glæder kaptajn Maguire, der siger, at United gerne starte sådan her hver gang.

– Vi vil gerne starte hver kamp sådan her. Vi var på tæerne og aggressive.

– Det var en god præstation. Vi spillede på deres halvdel og lod dem ikke ånde.

Manchester United kunne allerede have lukket kampen i første halvleg, men manglende kynisme gjorde, at Everton i store dele af kampen kun var et enkelt mål fra at få point med. Det ærger Maguire, der gerne havde set, at kampen var blevet afgjort allerede i første halvleg.

– Vi skulle have været ude af syne [fra Everton-point], så det var skuffende, at vi kun scorede to.

– Vores første halvleg var perfekt, bortset fra at vi kunne have været lidt mere kyniske. I anden halvleg var vi professionelle og styrede kampen.

Det er ikke blevet til meget spilletid for Maguire den her sæson. United-anføreren ved dog også godt, at hans position er godt besat på holdet og glæder sig over den konkurrence der er.

– Jeg respekterer og forstår, at der er stor konkurrence om min position i den her klub. Vi har fire top internationale centerbacks, og vi gør alle vores for at være den bedste. Vi har brug for konkurrence på positionerne.

Kaptajnen var også stolt over dagens sejr, hvor han kunne føre sit hold mod sejr.

– Det er fantastisk at lede gutterne ud på Old Trafford og få et clean sheet samt tre point. Jeg har et ansvar for at klubben rykker fremad, og det er, om jeg spiller eller ej. Jeg føler, at min form har været god, både på landsholdet og United.

Hvordan tror du, at denne positive attitude og ansvarsbevidsthed hos spillerne vil påvirke Manchester Uniteds præstationer i den kommende sæson? Kommenter nedenfor.

Forrige artikel

Sean Dyche: For mange fejl mod et godt hold

Næste artikel

Podcast: Glæde og bekymring i sejr over Everton

ANNONCE