Sejr for engelske fodboldfans: Regeringen godkender uafhængig regulator

Den engelske regering støtter forslaget om en uafhængig regulator af fodboldspillet.

Der er en stor skalp på vej til fans på tværs af engelske klubber, der har slået ring om deres interesser og krævet en uafhængig instans i spillet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den britiske regering har nemlig godkendt forslaget om en instans, der ifølge The Athletic blandt andet betyder en ny “integrity test,” som bliver en forbedret test af potentielle nye ejere af fodboldklubber.

Derudover får instansen også mulighed for at overvåge klubbernes finanser, pengestrømme og muligvis også forbedrede muligheder for omfordeling af penge.

Regeringen fortæller også, at den vil kigge på at give fansene større roller i klubbernes gang, og her er “shadow boards” nævnt som en mulighed.

Engelske fodboldfans har længe efterlyst mere indflydelse på fodboldspillet i deres eget land, men det var især efter den kuldsejlede udbryderliga sidste år, at deres ønske fik vind i sejlene.

Her var det de største klubbers ejere – med Uniteds og Liverpool i spidsen – der uden nogen kontakt til andre interesser end egne, var ved at hive klubber ud af det engelske ligastystem.

Den nye uafhængige instans vil på plads i 2024.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
7
Shares
Forrige artikel
Dan Ashworth

Athletic: United havde ny Newcastle-direktør i kikkerten

Næste artikel

Williams vil erobre Uniteds venstreback

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
7
Share