Selvsikker Foster: Har pillet van Persie af sit drømmehold

Den tidligere Manchester United-målmand er klar til at tage imod ligaens topscorer, når WBA lørdag møder Manchester United.

Ben Foster nåede at spille fem år i Manchester United, før han i 2010 forlod klubben på grund af manglende spilletid.

Efterfølgende havde han to sæsoner i Birmingham, før han tidligere i år skiftede til West Bromwich Albion, som i morgen gæster hans tidligere klub.

Han er dog godt opmærksom på, at holdet har forandret sig, siden han selv spillede i klubben. Men selvom Manchester Uniteds topscorer nu hedder Robin van Persie, så har den tidligere United-målmand selvtilliden i orden.

– Han er oppe i blandt verdens bedste angribere. Et hold som United angriber på alle måder, så det er en drøm, der er gået i opfyldelse for fansene. Han er med på alles drømmehold, er han ikke? Han er i hvert fald på mit, slår Ben Foster fast om sit drømmeholdsspil. 

Men netop i morgen kan Robin van Persie se frem til en bænkplads på Fosters hold, når hans eget hold møder Manchester United.

– Jeg sætter ham på bænken til denne kamp og sætter alle West Brom forsvarsspillerne ind, lyder det fra Foster, som går efter at få en masse point for clean sheets i kampen.

Kampen i morgen er samtidig sidste kamp i 2012 og dermed sidste kamp, før SIr Alex Ferguson fylder 71 år. En fødselsdag, som selvføgelig sætter gang i snakken om skottens meritter.

– Jeg husker, da jeg skrev under for dem. Det var pre-season, og alle spillerne havde en fridag, men han stod klar i sit træningstøj ved 8-9-tiden. Han viste mig rundt, og bagefter gik han i træningscentet. Han er helt utrolig.

– Det overrasker mig ikke, at han stadig er manager. Der er en aura omkring ham, som kun få mennesker i verden kan matche. Han forventer, at du giver dig 100 procent hele tiden.

– Det er derfor, at man hele tiden ser dem komme tilbage i kampene og vinde i overtiden. Det er det, der er problemet med dem. De vil altid fortsætte til 94. og 95. minut!

Forrige artikel

Avis: Wenger vil have Nani

Næste artikel

Dagens kamp var i fare

ANNONCE