Sene scoringer nedlægger The Hammers

Det var ikke verdens kønneste kamp, men ikke desto mindre kunne Manchester United her til aften sikre sig avancement i FA Cup’en, da to sene mål var nok til at nedlægge West Ham.

Sikke syv dage det har været for Manchester United! Videre i Europa League på flotteste vis, Ligacup-triumf og nu er de røde djævle også klar til FA Cup’ens sjette runde.

Kampen startede egentlig stille ud, hvor første farlige forsøg tilfaldt Marcel Sabitzer, som flugtede til bolden efter flot opspil fra blandt andre Wout Weghorst. Østrigeren måtte dog se sit forsøg reddet.

Det var dog West Ham som gik til pause med størst ærgerlighed, efter at Antonio kom fri til en en-mod-en-situation overfor David De Gea, hvor det var spanieren, som trak det længste strå.

10 minutter inden i anden halvleg kunne London-klubben til gengæld juble, da Benrahma på flotteste vis bragede bolden op i hjørnet. Målet fik gang i de rødklædte, som først herefter for alvor fik overtaget i kampen.

Det forløste sig i en udligning et kvarter før tid, da West Hams Naif Aguerd headede et hjørnespark i eget mål. United intensiverede presset, men det skulle vente til kampens sidste minut, før Alejandro Garnacho kunne skrue bolden over i det lange hjørne bag Areola.

Herefter lignede West Ham ikke et hold, som kunne rejse sig, og til sidst kunne Fred sparke bolden i kassen til slutresultatet 3-1 efter en endnu fejl fra Aguerd.

2 kommentarer
  1. Jamen hold nu kæft, det er sgu megafedt at være Unitedfan lige pt, er det så meget sjovere, men vi da os taget vores nedtur, de sidste mange år, så må det sgu være tur til at have håne retten, og jeg elsker det så meget..💪🤗
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Det lignede længe et United hold før ETH tog over, dog skal West Ham have kredit for at spille chancen på OT, man kunne godt se at reserverne var på banen, men det er også okay når vi spiller så mange kampe for tiden, der skal roteres nu, men også tydeligt at se da ETH smed nogle esser på banen at kampbilledet ændrede sig og West Ham ikke havde et modsvar, lige pludselig var gæsternes felt nærmest belejret og United pressede dem længere tilbage og så gik der endelig hul på bylden, ved udligningen kollapsede gæsterne, der vidste de godt at klokken var slået.

    Insisterende United hold i dag og fortjent sejr.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Flere ændringer til FA cup kamp

Næste artikel

Manchester United møder Fulham i næste runde

ANNONCE