Seneste rygter: Bayern viser interesse for Varane

Manchester United lader til at have et spændende transfervindue i vente. Her er et overblik over klubbens seneste transferrygter.

Hentet fra United.no

Den 20-årige Santos-angriber Marcos Leonardo er blevet linket til flere klubber, herunder Manchester United og Arsenal, og agenten bekræfter nu, at brasilianeren er klar til at skifte til europæisk fodbold i vinter. Det er dog usikkert, om United vil investere i en ny ung angriber i januar-vinduet, men Evening Standard skriver, at United, Arsenal, Newcastle og Roma alle vil kæmpe om at få fingre i hans underskrift.

Flere rapporter fra Tyskland antyder interesse for Raphaël Varane fra Bayern München, men prisen for at få franskmanden til klubben vil være høj, da det kan komme til at koste op til 150-230 mio. kr.

Fabrizio Romano har været gæst på The United Stands Youtube-kanal, hvor han har kommenteret på rygterne omkring United.

– Romano fortæller, at rygterne om et muligt Casemiro-exit til januar er overdrevne, da der ikke er noget, der tyder på, at United vil skille sig af med ham. Han fortæller, at der er flere rapporter om interesse fra Saudi-Arabien for Raphael Varane, men intet konkret derfra endnu.

– Anthony Martial er også blevet linket til flere klubber, og det kan skabe en dominoeffekt på spillermarkedet.

– United er på udkig efter en midtstopper, som kan starte med det samme, og det er højt på prioriteringslisten både for januar og sommer.

– Talentspejderne fra United har været ude for at se Joao Neves, men det er usandsynligt, at han kommer til at skifte allerede i januar.

– Der er også rapporter om interesse for Bruno Fernandes fra Saudi-Arabien, men kaptajnen har kun fokus på United.

Tyrkiske Aksam skriver, at Sacha Boey, som har været linket til United, ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Galatasaray, og han ønsker at skifte til England. United, Arsenal og Brighton skulle alle være interesserede, og det skulle koste mindst 150 mio. kr.. Det mest sandsynlige er, at han skifter til sommer, ikke januar.

Forrige artikel

Hvor ofte er det normalt for reservemålmændene at spille?

Næste artikel

United starter nyt projekt

ANNONCE