Seneste rygte: Manchester United kigger på ny angriber

Manchester United har haft svært ved at score i ligaen denne sæson. Nu rygtes det, at klubben er på udkig efter forstærkning i angrebet allerede til januar.

Manchester United har scoret massere af mål i Champions League, men når det kommer til Premier League, er det en anden historie.

16 mål i 14 kampe – samlet målscorer på -1.

Flere profiler har ikke slået til i denne sæson, hvor Rasmus Højlund stadig har til gode at score sit første mål i Premier League. Rashford, der sidste sæson scorede 17 mål i Premier League, har heller ikke fundet målformen, hvor det kun er blevet til to fuldtræffere.

Derfor skulle Manchester United nu være på udkig efter en ny angriber til januar, og her har de Serhou Guirassy i kikkerten.

Guirassy spiller til dagligt i Stuttgart, der befinder sig på en 3. plads i Bundesligaen. Han har scoret 17 mål i 12 kampe for Stuttgart, og har derfor vist sig som en yderst effektiv herre foran målet.

Ifølge mediet, UtDistrict, skulle Manchester United have henvendt sig til Stuttgart omkring en mulig transfer af franskmanden. Angriberen har en frikøbsklausul på ca. 130 millioner kroner, der kan aktiveres fra januar.

Forrige artikel

Skuffet Maguire: Vi var ikke farlige nok

Næste artikel

Vil Casemiros tilbagevenden løse ten Hags problemer?

ANNONCE