Bruno Fernandes mod West Ham

Sent Rashford-sejrsmål sikrer tre livsvigtige point

Manchester United rykkede forbi West Ham i Premier League-tabellen, da de lørdag eftermiddag tog en sen sejr mod The Hammers.

Manchester United tog tre livsvigtige point hjemme mod West Ham lørdag eftermiddag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det var et opgør, der var præget af taktiske kneb fra Ralf Rangnick og David Moyes på sidelinjen. Det var ikke meget, der blev satset rent offensivt fra de to hold. Derfor gav det god mening, at vi skulle hen i vaskeægte Fergie-time, da vi skulle få kampens enlige mål.

De tre indskiftere, Anthony Martial, Edinson Cavani og Marcus Rashford kombinerede sejrsmålet hjem, da Martial sendte Cavani i dybden, og uruguayaneren sendte bolden ind til Rashford, som let prikkede bolden ind over stregen til sejrseksplosion på Old Trafford.

Om Edinson Cavani var offside i opspillet, må vi lade eksperter om at vurdere, men VAR mente ikke, der var noget at komme efter, og dermed tog Manchester United alle tre point.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
27
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Maguire tilbage som kaptajn

Næste artikel
Maguire i duel mod West Ham

Karakterbogen: Flere brændte ud efter flot start

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
27
Share