Sergio Romero har sagt farvel til trænerstaben

Der er argentinsk retræte undervejs i Manchester, hvor Sergio Romero ifølge Manchester Evening News har sagt sit endegyldige farvel til staben på Carrington forud for et kommende skifte.

Siden 2015 har Sergio Romero spillet 61 kampe for United, hvori han har lavet flere clean sheets end han har lukket mål ind.

27 mål er gået ind bag ham, overfor 39 clean sheets. Det er en fremragende personlig statistik, og der er blandt United-fans ingen tvivl om at argentineren har været en loyal, tålmodig og respekteret mand i truppen, særligt med tanke på at han (uden brok) har spillet andenviolin i alle sine seks år i klubben.

Men nu ser et nyt eventyr endegyldigt ud til at være på vej for Romero, der ifølge Manchester Evening News har sagt farvel til dele af staben i klubben.

Romero er i skrivende stund i Buenos Aires og træne, hvor han samtidig er i færd med at finde en ny arbejdsgiver i hjemlandet. Boca Juniors nævnes af MEN som en mulig destination, og med et Copa America til sommer der (hvis det bliver afholdt) delvist skal spilles i Argentina, er det oplagt for Romero at få så meget spilletid på velkendt græs som muligt inden turneringen.

Sergio Romeros kontrakt med Manchester United udløber i slutningen af juni i år, men det forventes nu at “verdens bedste andenmålmand” finder sig en ny klub i indeværende transfervindue.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Amad Diallo får nummer 19

Næste artikel

Solskjær bekræfter, at Facundo Pellistri er testet positiv for COVID-19

ANNONCE