Shanghai Shenhua tilbyder Ighalo kontraktforlængelse med lønforhøjelse

Ifølge Sky er lejesvenden Odion Ighalo blevet tilbudt en to-årig kontraktforlængelse tilknyttet en astronomisk løn.

Den nigerianske angrebsspiller har taget United med storm, og det er ikke gået ubemærket hen hos hans kinesiske klub Shanghai Shenhua. De har tilbudt Ighalo en ny aftale, der vil holde ham i klubben frem til 2024, med en løn på mere end £400.000 om ugen. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ighalos fokus er på United, indil hans lejeaftale udløber. Sevlom den 30-årige tidligere Watford-spiller er smigret over Shanghai Shenhua’s tilbud, skulle han være meget interesseret i en permanent aftale med United. 

Som bekendt var det en drengedrøm, der gik opfyldelse, da han prydede grønsværen for første gang med United-logoet på brystet. 

Tidligere på ugen kunne vi berette, at Ighalos lejekontrakt med United udløber 31. maj, men den bliver sandsynligvis forlænget til 30. juni grundet situationen med COVID-19. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Hvad blev der nogensinde af den sportsdirektør?

Næste artikel

Podcast-special: De ikoniske 7’ere

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share