Shareholders United maner til kamp

Sir Alex Ferguson skulle idag have været i den irske hovedstad, Dublin, hvor han sammen med sine advokater og rådgivere skulle have holdt møde med sin største fjende, John Magnier.

Mødet skulle ses som et ihærdigt forsøg på, at indgå fred mellem de to parter, som er røget i totterne på hinanden over ejerskabet af væddeløbshesten, Rock of Gibraltar.
Hesten skulle, ifølge Sunday Times, have en værdi på mellem 500 millioner og 2 milliarder danske kroner.
Sir Alex Ferguson har sagsøgt Magnier for at mene, at skotten ikke har andel i hesten, og det er denne sag, som har ført til den offentlige hetz fra Magniers side mod Manchester United og Ferguson.
Derfor har klubben prøvet at gøre alt for at gøre rense luften mellem de to, og det skulle ifølge avisen have hjulpet.
Med bestyrelsens rådgivning, har både Magnier og Ferguson indgået en pricipiel aftale, og det var denne, som de to parter i Dublin skulle forsøge at afslutte.
Ferguson skulle ifølge aftalen droppe sit sagsanlæg, og til gengæld få rettigheder til hesten af en værdi af 450.000 kroner.

En kilde til avisen fortæller, at Freguson gerne vil indgå et forlig med Magnier, dog har skotten endnu ikke set tilbudet selv.
Den irske rigmand ejer sammen med sin kompagnon, JP McManus, over 25% af Manchester United, og har i de seneste par uger gjort sig umådelig upopulær på Old Trafford ved af køre en offentlig hetz imod Ferguson og klubben.

Imens mødet i Dublin sker, så maner den indflydelsesrige supporterorganisation, Shareholders United, til kamp.

Den stor organisation delte igår over 10.000 løbesedler ud med opfordring til, at melde sig i kampen imod et takeover, dvs. en overtagelse af klubben til de to irere.
Derudover blev der sunget flere sange om kærligheden til Sir Alex Ferguson under kampen, ligesom der inden kampen blev solgt flere t-shirts med anti-Magnier slogans.

Organisationens talsmand, Oliver Houston, udtalte idag til PA:

“Hvis de tror at vi kun har T-shirt, bannere og sange, så får de sig en stor overraskelse.
Det var simpelthen et stort offentligt bevis på den solidaritet, som er med til, at danne tropper.
“The Red Army” marcherer og er klar til, at gå i kamp. “We are united for United.”
Skænderierne om hesten er fortsat en privat sag. Ja, at vi har forvaret Ferguson i de personlige angreb, men de ting er blot en lille del af den store krig, som vi nu træder ind i for at redde den klub fra udefrakommende indflydelser og truslen om et takeover af hvilken som helst art og fra hvem end det kommer fra.
Supporternes har vist, at de har en magtfuld stemme, men forenet, så kan vi også være en magtfuld styrke.
Tusinder har tilmeldt sig til vore organisation i de seneste par uger, og efter at have uddelt over 20.000 løbesedler, så forudser vi, at flere tusinder vil komme yderligere i håb om, at sikre sig klubbens selvstændighed,
Fans må spørge sig selv “Hvis ikke jeg gør det, hvem gør så?” og “Hvis ikke nu, hvornår så?”,” lyder det fra Houston.

OldTrafford.dk opfordrer dig til, at melde dig ind i Shareholders United!

Sådan melder du dig ind i SU

OldTrafford.dk støtter Shareholders United og opfordrer alle United fans til at melde sig ind i organisationen, så vi kan kæmpe imod et takeover!

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

IMUSA og SU fortsætter kampen mod Magnier

Næste artikel

Fergusons søn giver op

ANNONCE