IMUSA og SU fortsætter kampen mod Magnier

Manchester United skal ikke ejes af to nirske hesteejere, som blot vil tjene penge.

IMUSA og Shareholders United iværksatte igår deres demonstrationer imod John Magnier og JP McManus, da de uddelte flyers ud med opfordring til, at melde sig i kampen mod de to irere.

På de løbesedler, som Independent Manchester United Supporters Association (IMUSA) uddelte igår opfordrede de bl.a. til, at maile de to irers farme i Irland, Australian og USA.
Derudover har det været opfordret, at møde op til de væddeløb, hvor Coolmore mafiaens heste deltager i for at vise utilfredsheden med det.

“Magnier og McManus er nogle pengegriske spekulanter, som ikke har nogen interesse i Manchester United, er ikke fans af United, kommer ikke til kampe og har nogen af klubbens bedste interesser i deres hjerter.
Vi vil ikke have dem i kontrol af vores klub. United fans er de eneste folk, som vil have klubben i deres hjerter forevigt.
Vi håber, at så mange som muligt vil støtte vores kampagne til, at redde Manchester United fra disse to og alle andre rige forretningsfolk, som kun ser klubben som en pengemaskine,” sagde formanden i IMUSA, Jules Spencer, til Manchester Evening News.

Ved gårsdagens kamp delte både IMUSA og Shareholders United(SU) løbesedler ud.
Vice-formand hos SU, Sean Bones, bekræftede igår til OldTrafford.dk, at de fik delt over 10.000 sedler ud både før og efter kampen.

Derudover var der hængt flere bannere op med anti-Magnier påskrifter, men de fleste blev hurtigt revet ned af stadion-vagterne.

Det helt store bevis på supporternes utilfredshed ved Magnier og McManus´s ejerskab af klubben, blev bevist et kvarter inde i kampen, da hele Old Trafford stod op og sang “Stand up if you love Fergie”.

Den skotske manager udtalte sig efter kampen, at han var rørt over den massive støtte, som han fik gennem kampen:
“Det var stort. Jeg vil ikke sige, at det gav mig en ekstra styrke, som jeg dog altid har haft,” udtalte Ferguson til BBC efter kampen.

OldTrafford.dk vil endnu en gang opfordre dig til, at melde dig ind i Shareholders United.

Sådan melder du dig ind i SU

OldTrafford.dk støtter Shareholders United og opfordrer alle United fans til at melde sig ind i organisationen, så vi kan kæmpe imod et takeover!

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

Fangzhuo nu officielt i Belgien

Næste artikel

Shareholders United maner til kamp

ANNONCE