Sharpe: Mourinho er fyret inden jul

Den tidligere United-spiller mener ikke, at Mourinho holder længe, hvis han ikke ændrer sin attitude.

– Jeg forventer, at han er fyret inden jul.

Så kort og kontant lagde den tidligere United-spiller Lee Sharpe ud, da han blev spurgt af Sky Sports, inden han uddybede.

– Hvis han fortsætter med sin surhed og sit brokkeri, vil folk vende rundt og sige, at den attitude ikke vil få os til toppen, sagde han.

Sharpe, der spillede næsten 200 kampe for Manchester United mellem 1988 og 1996, er generelt ikke imponeret over den måde, manageren agerer.

– Det virker bare som mere af det samme. Pressen og fansene har været efter ham på grund af brokkeriet over de sidste par år, men han virker bare til at ignorere det og fortsætte som normalt.

– Som spiller kommer man tilbage til pre-season efter en pause, og man savner at spille. Man er opsat og næsten som en skoledreng igen. Når man så kommer tilbage til den slags negativitet, er det ikke godt. Det er ikke en god måde at starte sæsonen på, siger han til Sky. 

Det er dog ikke kun Mourinhos attitude og humør, som Lee Sharpe kritiserer. Også måden, holdet spiller på, er et problem mener han. Man får ikke nok ud af spillerne, mener han.

– Holdet har nogle utrolige offensive spillere, men de spiller ikke hurtigt nok, og jeg mener ikke, de bevæger bolden nok. De giver modstanderne mulighed for at organisere sig.

Sharpe var selv med i en af Uniteds rigtig gode perioder midt i halvfemserne, hvor det blandt andet blev til en double-sejr i både 1994 og 1996.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: United-sejr ude mod Liverpool

Næste artikel

ESPN: United overvejer ikke Zidane endnu

ANNONCE