U18: United-sejr ude mod Liverpool

Tre mål i anden halvleg sikrede United en fortjent sejr ude mod Liverpool i en kamp med fire scoringer og to udvisninger.

Neil Ryans første sejr som U18-træner kunne næsten ikke komme mere belejligt, da han og holdet lørdag slog Liverpool på udebane. 

I sidste weekend stjal Derby det ene point til allersidst, men denne gang gik den ikke for modstanderen, og i stedet var det United, der kunne lukke kampen til allersidst.

Den havde ellers bølget meget frem og tilbage, men kort efter pausen kom Neil Ryans hold foran, da Di’Shon Bernard headede et hjørnespark i mål. Mason Greenwood, der også var med på førsteholdets tur til USA i juli, fortsatte sin gode sæsonstart fra sidste uge med endnu et mål, da han gjorde det til 2-0 med en halv time igen. 

De sidste tyve minutter var et stort drama. Først fik Liverpool troen tilbage, da de reducerede til 2-1, men kort tid efter fik de også en udvisning, da en spiller modtog sit andet gule kort. Derfra gik der ikke længe, før United-forsvareren Williams også blev vist det røde kort efter en hård tackling. Til sidst kunne Uniteds James Garner lukke kampen på et straffespark. 

Der er meget positivt at tage med fra kampen, og det er aldeles fremragende at slå en af de direkte konkurrenter så tidligt på sæsonen. 

Holdets næste kamp er fredag den 24. august på hjemmebane mod Stoke City.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U23: Sejr over Aston Villa i første hjemmekamp

Næste artikel

Sharpe: Mourinho er fyret inden jul

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share