Shaw bakker op om offensiven

Luke Shaw tror på, at Manchester Uniteds indtil videre målsky offensiv nok skal begynde at score snart.

Tre kampe og to mål. Det er Manchester Uniteds knap så imponerende målstatistik i den nye Premier League-sæson. En af Uniteds forsvarsspillere, Luke Shaw, mener dog, at det blot er et spørgsmål om tid, før målene flyver ind.

– Jeg er sikker på, at vi begynder at score mange mål snart. Vi har så meget kvalititet i front, at det bare er et spørgsmål om tid, før nogen får scoret, og så flyver vi igen, siger Shaw ifølge klubbens hjemmeside. 

I seneste opgør mod Newcastle, der endte 0-0, havde Manchester United 20 målforsøg, men som bekendt lykkedes det ikke at finde nettet.

– Vi skabte mange chancer i de første 20 minutter, og hvis vi havde scoret på en af dem, tror jeg, at det havde været ‘game over’ for Newcastle. Jeg tror ikke, at de kunne have kommet tilbage i kampen, hvis de var kommet bagud, vurderer Shaw. 

Næste gang Manchester United er i aktion er på onsdag, hvor klubben rejser til Belgien. Her skal de forsøge at forsvare 3-1-føringen fra første opgør mod Club Brugge og spille sig i Champions League-gruppespillet.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Besiktas ude efter Anders Lindegaard

Næste artikel

Avis: United med kolossalt Neymar-bud

ANNONCE