Shaw: Moses har været den hårdeste modstander

Shaw har I sin tid hos Southampton og United mødt mange dygtige fodboldspillere, der inkluderer Messi, Bale Hazard m.fl. Alligevel er det nigerianske Victor Moses, der har voldt Uniteds 24-årige venstre back fleste problemer.

I et interview til Manchester Uniteds hjemmeside blev Luke Shaw spurgt indtil den sværeste modstander han nogensinde har stået overfor. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Selvom Shaw har spillet overfor en lang række prominente verdensstjerner,husker han nigerianske Victor Moses som hans hårdeste modstander nogensinde.

– Folk tænker altid, at jeg joker, men en af mine hårdeste kampe nogensinde var mod Victor Moses, da jeg som 17-årig kom på banen for Southampton. Måske var det, fordi jeg var så ung.

– Han var virkelig hurtig, direkte og stærk, og det var en udfordring for mig. Jeg har spillet mod Gareth Bale, Lionel Messi og Eden Hazard, og de var alle så gode, men jeg husker også Victor Moses som en virkelig svær modstander, siger Luke Shaw til klubbens hjemmeside.

Victor Moses spiller pt. for Inter Milan på en lejekontrakt, hvor han blandt andet står i direkte konkurrence om en startplads med Ashley Young.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Carrick jubler over midtbanemuligheder

Næste artikel

Woodward forsikrer om et ambitiøst transfervindue

ANNONCE