Shaw: Vi må se os selv i spejlet

Luke Shaw erkender, at de nuværende præstationer ikke er Manchester United værdigt. Det er tid til at stille sig selv nogle spørgsmål, siger han efter kampen.

Manchester Uniteds nedtur fortsatte lillejuleaftensdag, da man på udebane tabte med 2-0 til West Ham.

Ifølge Luke Shaw kan holdet ikke være sine præstationer i denne sæson bekendt.

– Det her er Manchester United, en af verdens største klubber, og det er ikke godt nok det, vi har gang i, og de resultater der medfølger. Vi skal grave dybt, se os selv i spejlet og stille os selv nogle spørgsmål. Så må vi arbejde videre derfra, siger en skuffet Shaw efter kampen.

Shaw og holdkammeraterne dominerede ellers i store dele af lørdagens kamp, men skarpheden manglede i de afgørende situationer.

– Måske skaber vi bare ikke nok. Når vi så gør det, så er vi ikke kyniske. Jeg tror måske, det skyldes manglende selvtillid. Sådan er det i fodbold, siger han.

United skal allerede forsøge at rejse sig om tre dage, når Aston Villa gæster Old Trafford. Der er derfor ikke tid til at være skuffede.

– Vi bliver nødt til at forblive positive. Vi har endnu en vigtig kamp mod Aston Villa, så vi kan ikke have ondt af os selv. Vi må hanke op i os selv og fortsætte. Det er en hjemmekamp, og vi kan ikke blive med at smide point. Vi skal til at vinde nogle kampe, siger han.

Manchester United spiller kl. 21:00 på Boxing Day mod Unai Emerys formstærke Aston Villa-mandskab.

5 kommentarer
 1. I dag er det D.24 December og der er julegaver under træet.

  Den bedste julegave jeg som United fan kunne ønske mig er en fyreseddel til ETH, der er ingen vej uden om.

  Måske kommer den først imorgen da englænderne jo først åbner gaver den 25 December….

  Ellers håbet jeg at fyringen er en realitet når vi har fået klø af Aston Villa….

  Mareridtet kan ikke fortsætte….

  Glædelig Jul.

 2. Så vil jeg ønske mig at Thomas Bengtsson vil begynde og forstå noget om fodbold. At du giver ETH skylden er for ynkeligt. Men håber næsten dit ønske går i opfyldelse sådan der kan komme endnu en ny manager og fejle men den håndfuld middelmådig fodbold spillere der render rundt i Manchester United. Bare sådan jeg kan sidde her om et år eller halvandet og sige hvad sagde jeg… Tror ikke en skid på det hjælper at blive ved at skifte manager. Se dog hvad manden har til rådelighed.

  Glædelig jul

 3. Tja TC, vi har såmænd landsholds spillere på alle positioner så helt middelmådige er de vel næppe.

  Men du må virkeligt have forstand som skriver…..og du må hjertens gerne sidde og hævde dig selv på min bekostning, også.om 1-2 år ude i fremtiden, tror desværre du kommer til at give mig ret i at ETH er væk til den tid, helst før.

  Men at du ikke kan se at ETH har spillet fallit er uforståelig i min optik.

  Du er næsten ligeså ynkelIg at hører på som ETH når vi endnu engang har tabt til Bournemouth eller West Ham eller andre “storklubber” som f.eks FCK

  ETH har brugt ca 4 milliarder kroner på de spillere han har bragt ind i truppen…er vi kommet tættere på en spillestil eller identitet….?

  Med din dybe indsigt kan du så ikke lige fortælle mig hvad taktikken og spillestillen er..? Jeg ved ikke så meget om fodbold og slet ikke hvad ETH vil med sit hold.. så oplys mig gerne.

  Måske du lige skulle overveje ETH en ekstra gang, du påstår at vi har middelmådige spillere, er det dem ETH har brugt 4 milliarder på eller dem var der i forvejen…?

  Jeg har fulgt United siden 1977, og jeg vil vove at påstå at jeg sjældent har set så ringe en offensiv, det er virkeligt ringe offensivt, hvilke jo afspejler sig tydeligt i statistikken.

  jeg medgiver dig at spillerne 100% underpræstere, det er der ingen tvivl om, men at påstå at spillerne er blevet dårligere spillere siden sidste sæson er ynkeligt, at påstå ETH ikke har ansvaret er ynkeligt og sidst nen ikke mindst at påstå det ikke vil hjælpe med en ny manager er ynkeligt, det kan vel næppe blive dårligere medmindre du vil opleve en nedrykning med vores rekord manager ETH….

  Jeg gælder mig til at United for en ny manager og får den succes vi alle hungre efter og så vil jeg minde dig om hvem der fik ret til den tid….

 4. Fin diskussion 2 x Thomas.

  Jeg er ikke tilhænger af trænerfyringer, men som vi spiller nu, bliver denne løsning nødt til at blive overvejet. EtH har forestået købet af de fleste spillere, og hverken de eller koncept fungerer. Hvad er konceptet egentligt? Det kan godt være, at vi har landsholdspillere på de fleste pladser, men kvaliteten af spillerne er simpelthen for ringe. Hvis Pep eller Klopp kunne vælge frit fra alle hylder hos The Red Devils, ja så ville vores trup være intakt.

  Det er EtHs ansvar, at spillerne præsterer, men uanset hvor stærke spillere vi har, vil her være tale om sporadiske lyspunkter og måske sejre, hvis ikke man har et klokkeklart koncept at spille ud fra. Det har United ikke, og det er managerens ansvar. Tror man, at han kan få søsat det, skal han naturligvis fortsætte, tror man det ikke, så skal han væk. Jeg hælder mere og mere til det sidste, desværre😟

 5. Kent

  Jeg er bestemt heller ikke tilhænger af trænerfyringer generelt, men situationen er helt åbenlyst kørt af sporet mht EtH, ja spillerne har et ansvar selvfølgelig, det er dem der skal præstere på banen og det gør de ikke, så må man spørge sig selv hvorfor gør de ikke det, er det spillerne der er dalet i kvalitet…?

  Eller er det managerens spilfilosofi, taktiske oplæg der ikke købes ind på mere og her mener jeg at pilen peger hen, vi har ingen tydelig spillestil, vi har ingen identitet, det kan aldrig være spillernes ansvar at forme spillestillen eller taktikken, det er manageren ansvar.

  Men alt andet lige er tingene helt uholdbare som det ser ud nu, jeg tror trods min beskedne viden om fodbold at vi ef noget et punkt hvor spillerne har tabt troen på EtHs projekt det ser ihvertfald sådan ud i min optik, og dermed er der kun én udvej….EtH må ud, gerne i følgeskab med en røvfuld spillere, især nogle af dem han selv har købt….

  Når TC kalder min holdning ynkelig, oven i købet uden på nogen måde åbenbart selv at have en holdning/løsning til hvordan han mener tingene kan rettes op bliver det en smule…ja ynkeligt.

  Nogle skrev for nyligt at vi skulle tage det roligt da vi kun var 4-5 point fra top 4 så hvis vi “bare” lige vandt 18 kampe ud af 21 kampe ville vi slutte med 70 point og en top 4 placering…optimisme..? Nej naivitet så det driver ned af væggene, medmindre EtH finder Harry Potters tryllestav frem forbliver er sådan scenarier det det er, forblommede ord og våde drømme.

  Det løb er kørt, ikke matematisk endnu, men realistisk set, måske kan vi skrabe nok point til Europa, så er det spørgsmålet om det bliver EL eller CL..det bliver definitivt ikke ChL.

  Jeg vil bare gerne se United lykkes og få succes, men det bliver ikke under EtH…på mange måder ærgerligt ja, men virkeligheden trænger sig på nu.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag: Vi greb ikke chancerne, og det kostede dyrt

Næste artikel

Officielt: Sir Jim Ratcliffe køber sig ind i Manchester United

ANNONCE