Erik ten Hag: Vi greb ikke chancerne, og det kostede dyrt

Ifølge Ten Hag havde hans hold god kontrol over dagens kamp, men et øjebliks uopmærksomhed ændrede kampen. Ud fra hans kommentarer at dømme forholder han sig stadig roligt i forhold til den tilspidsede situation i klubben.

Erik ten Hag er en træner, der står 100% bag sine spillere. Det kunne vi også aflæse i hans bemærkninger til pressen efter nederlaget til West Ham på 2-0.

Han påstår indirekte, at holdet skaber nok chancer til at få noget hjem fra kampen.

– Vi skaber tre gode chancer, men vi griber dem ikke. Så mister vi pludselig koncentrationen, og så er vi et mål nede og taber kampen. Det er sådan, jeg ser vores præstation i dag.

Han efterspørger mere kynisme foran mål.

– Vi har problemer, vi har mange tilbageslag, skader etc. Men spillerne på banen er gode nok til at vinde kampen. Så handler det også om at komme i boksen, være sikker på du er der, være sikker på, du er villig til at være der og være klinisk og score et mål, siger han.

Det skal ses i lyset af, at United også taber kampen på xG, 1,36 (West Ham) mod 0,91 (Man Utd). De har tilmed blot tre skud på mål.

Hollænderen er heller ikke et splitsekund i tvivl om, hvorvidt spillerne kan slå til og lave mål.

– Som jeg sagde før, så har vi spillere, der kan score. Det har de tidligere i deres karriere bevist. Men vi må også acceptere, at fodbold handler om at vinde kampe og score mål.

– Jeg ved, at Rashford kan lave mål, Højlund kan lave mål, Antony kan lave mål, Garnacho kan lave mål, Bruno kan lave mål, Scott McTominay kan lave mål, så vi har egenskaberne i vores trup.

Det er hermed den fjerde kamp i træk, United ikke scorer. En historisk, dog i negativ forstand, præstation. Det er nemlig ikke sket siden november 1992.

1 kommentar
  1. Tja rekordernes mand har slået til igen…det er pinligt og tåkrummene at høre på ETH konstant stå og “bortforklare” hvorfor vi ikke kan vinde….endsige laver mål.

    ETH har ret i at alle de nævnte spiller kan score mål, måske på nær Antony, floppet til 86 millioner pund ETH ville have med til United….

    Men hvorfor kan de pludselig ikke lave mål, kig på xG og hvad vi skaber af chancer…?

    Pilen peger kun en vej….ETH

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Ufarligt og selvtillidsforladt

Næste artikel

Shaw: Vi må se os selv i spejlet

ANNONCE