Sheffield United vil beholde Dean Henderson

Sheffield Uniteds manager, Chris Wilder, vil gerne beholde Dean Henderson, der har imponeret i denne sæsons lejeophold i klubben.

Dean Henderson, som er udlejet fra Manchester United, har haft en imponerende sæson i sin midlertidige klub, Sheffield United. Han er allerede en af profilerne på holdet og har bidraget væsentligt til holdets Premier League-oprykning. Derfor er det måske ikke så underligt, at Sheffield-klubben gerne vil beholde den 22-årige målmand.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Dean har haft en sæson for os i Championship, og vi vil elske, hvis han kommer tilbage til os, og hvorvidt hans ambitioner er til det, er op til ham. Forhåbentligt kan vi lave en aftale med ham, for vi vil elske at have Dean tilbage, siger Chris Wilder, Sheffield Uniteds manager.

Henderson har spillet alle 46 kampe for Sheffield United i Championship og har holdt rent bur i imponerende 21 af kampene, og ligner måske en afløser for David de Gea, hvis præstationer har været svingende. Men Wilder håber ikke, at Henderson holder sig til sin ejerklub.

– Først og fremmest har vi stor respekt for Manchester United og det samarbejde, vi har haft. Vi har haft to eller tre lejespillere derfra, de har gjort det godt, og United kan se, at vi er en god klub for deres unge spillere, som kan udvikle sig og få værdifuld erfaring.

Sheffield United blev for nyligt den anden oprykker til Premier League, hvor de skal gøre Norwich selskab i Englands bedste række. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Podcast: Europæisk fodbold om torsdagen

Næste artikel

Overblik: United har stadig noget at spille for

ANNONCE