Silvestre: Vi kan vinde Champions League

Den franske forsvarsspiller, Mikael Silvestre, som i denne sæson er blevet rykket ind i midterforsvaret og væk fra sin sædvanlige plads i venstreforsvarsside af Sir Alex Ferguson, mener at de nyindkøb Manchester Unitd har gjort, kan være med til at sikre dem en langvarig deltagelse i Champions League denne sæson.

Silvestre mener også, at det i denne sæson måske vil blive en sæson, hvor Manchester United går hele vejen, og tager pokalen med de store øre hjem til Old Trafford, igen igen.

Silvestre, som ankom til Manchester United efter “The Treble”-sæsonen, sagde i dag til ManUtd.com:

“Hvert år efter jeg kom til klubben, har vi ikke været langt fra at nå finalen i Champions League. Vi har nået kvartfinalerne 3 gange og semifinalerne en enkelt gang, så jeg tror ikke vi behøver at imponere så meget.

Til tabet af David Beckham og Juan Sebastian Veron siger Silvestre:

“Ja, vi har mistet David Beckham og Juan Sebastian Veron, men de mange unge talenter vi har hentet til klubben, vil være klar sidst på sæsonen, og vil forhøjre holdets niveau.

Lad os håbe Mikael Silvestre får ret, og at vi når til finalen, og tager Champions League trofæet med hjem til Old Trafford.

Forrige artikel

Danmark møder England på Old Trafford

Næste artikel

FA udtaler sig i United-Arsenal-sagen

ANNONCE