Silvestres drøm i opfyldelse.

Silvestre kan ovenikøbet begynde at tikke Louis Saha om han ikke gider sidde ved siden af ham på den korte flyrejse til Tyskland, for Uniteds formstærke…

Silvestre kan ovenikøbet begynde at tikke Louis Saha om han ikke gider sidde ved siden af ham på den korte flyrejse til Tyskland, for Uniteds formstærke spids er for engangs skyld ikke skadet – hvilket betyder han også er med.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Til gengæld blev der af mærkværdige årsager ikke plads til Patrice Evra. Uniteds indkøb fra Monaco skiftede ellers adresse fra fyrstedømmet til Manchester for at spille sig fra kandidat til et yderligt mandat til en sikker plads i VM-truppen, men underligt nok har rædselspræstationerne i den røde trøje ikke overbevist Raymond Domenech.

Værd at bemærke om den franske trup er det også, at Fabien Barthez er med. Det er også Wigans Pascal Chimbonda, der aldrig nogensinde tidligere har prøvet livet som landsholdsstjerne. Det har Arsenals Robert Pires, men han er som ventet ikke med, eftersom han og landstræneren ikke kan udstå synet af hinanden.

Forrige artikel

Surpriiiiiiiiiiiiiiiiiiise

Næste artikel

Keano skyld i Ruuds farvel

ANNONCE