Keano skyld i Ruuds farvel

Det er van Nistelrooys nære ven, den tidligere topspiller Wim van Hanegem, der beretter Ruuds historie om tiden i Manchester. Da van Nistelrooy ankom på…

Det er van Nistelrooys nære ven, den tidligere topspiller Wim van Hanegem, der beretter Ruuds historie om tiden i Manchester.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Da van Nistelrooy ankom på Old Trafford i 2001 var det med forventning om et liv som skattet medlem af Sir Alexs familie. Det har han også været i mange år, men de seneste år har budt på koncentrationssvigt på banen, og hans forsvar af Roy Keane har været det, der fik bægeret til at flyde over for Fergie, mener van Hanegem.

“Ruud var fuldkommen overvældet af Sir Alex, da han først lærte ham at kende. Da Ruud blev skadet lige før hans skifte holdt Sir Alex kontakten, men nu har Ruud fundet ud af, at det ikke var af personlige grunde. Det var fordi han var en verdensklasseangriber, som Ferguson var desperat efter at snuppe.”

“Nu har Ruud lært det på den hårde måde. Han har set Fergusons spøjse måde at skille sig af med sine stjerner på, og specielt Roy Keanes afgang gjorde ondt på Ruud. Han tog åbenlyst Keanes parti og på grund af Ruuds vilje og passion, nægtede han at tie med at forsvare Keane. Det ser ud til at have kostet ham,” lyder det fra Ruuds ven.

Forrige artikel

Silvestres drøm i opfyldelse.

Næste artikel

Tottenham tog Mansion

ANNONCE