Pogba: Fergie troede ikke på mig

Paul Pogba er stadig skuffet over han aldrig rigtig fik chancen i United, og giver endnu engang Sir Alex Ferguson skylden.

Paul Pogba kunne have løst mange af de problemer der har været, og stadig er, på Uniteds centrale midtbane. Franskmanden var udråbt som et af de største talenter i Europa, men inden han for alvor nåede at blive senior i United, smuttede han til Italien.

Her har han været forrygende for Juventus, og Pogba har efterhånden fået udfoldet sit store talent, og anses i dag for at være en af de bedste unge midtbanespiller i Europa.

Men hvorfor gik det så ikke i United? Pogba har flere gange givet manglende tillid fra Ferguson skylden, og det gentager franskmanden i et nyligt interview med Eurosport.

– Der var nogle ekseptionelle spillere der som Giggs, Ferdinand, Scholes og Rooney. De ville hele tiden give mig bolden og viste mig tillid. Det kan kun gøre dig glad at de har tro på dig. Desværre havde manageren ikke den samme tro på mig, han brugte mig ikke. Jeg håbede at spille bare lidt mere end jeg gjorde, men det skete aldrig.

– Jeg ville ikke blive i United blot for at være i United, slet ikke hvis jeg ikke spillede. Juventus kom ind og var meget interesserede. De gav udtryk for dette og gjorde deres interesse klar for mig, og jeg forlod United med et smil, siger Pogba.

Forrige artikel

Adventskonkurrence - Vind Class of 92

Næste artikel

- Sir Alex bestemmer ikke mere

ANNONCE