Sir Alex: Det rigtige tidspunkt

Sir Alex Ferguson føler, at han efterlader en stærk organisation til sin arvetager. Han tiltræder i klubben som direktør og ambassadør.

Den mest succesfulde fodboldmanager i Englands historie annoncerede i dag sin pension. Efter mere end 26 år på Old Trafford siger skotten stop ved udgangen af denne sæson.

– Beslutningen om at gå på pension er noget, jeg har tænkt længe og grundigt over. Det er det rigtige tidspunkt, udtaler Fergie til manutd.com.

– Fremadrettet er jeg glad for, at jeg kan tiltræde i rollen som både direktør og ambasadør for klubben.

Efterlader en stærk organisation

Sir Alex Ferguson fortæller, at det var essentielt for ham, at han efterlod noget godt materiale til den kommende United-manager.

– Kvaliteten af denne ligavindende trup, og balancen i forhold til holdets alder, lover godt for fortsat succes på det højeste niveau. Samtidig vil klubbens ungdomsarbejde sikre, at fremtidsudsigterne på længere sigt ser gode ud.

– Vores træningsfaciliteter er blandt de bedste i verden, og vores hjemmebane, Old Trafford, bliver anset som værende en af de bedste arenaer i verden.

Tak til familie, spillere, stab og fans

Den 71-årige skotte benyttede også muligheden til at takke nogle af dem, der har hjulpet ham på hans vej.

– Jeg er nødt til at takke min familie. Deres kærlighed og support har været essentiel.

– I forhold til mine spillere og stab – tidligere og nuværende – så vil jeg gerne sige tak for deres professionelle bidrag, der har skabt så mange mindeværdige triumfer. Uden deres indsats ville denne fantastiske klubs historie ikke har været lige så rig.

– Tak til fansene. Det har været en ære og et enormt privelligum at have muligheden for at lede jeres klub, og jeg har virkelig sat pris på min tid som manager for Manchester United.

 

Forrige artikel

Gill: Han vil aldrig blive glemt

Næste artikel

Alt dette har Sir Alex Ferguson vundet

ANNONCE