Sir Alex Fergusons ord sætter pres på Louis van Gaal

Manchester Uniteds hollandske manager medgiver at Sir Alex Fergusons støtte glæder ham, men indrømmer at det også sætter ham under pres.

Louis van Gaal var tydeligvis glad over at have modtaget Sir Alex Fergusons helt åbne opbakning efter at den skotske manager udtrykte sin glæde over Manchester Uniteds succes i øjebllikket.

Den hollandske manager afholdte her til aften sit pressemøde før kampen imod Newcastle anden juledag, hvor Manchester United gerne skal fortsætte den gode form som holdet har vist på det seneste.

Sir Alex Ferguson udtrykte blandt andet sin store forventning til hvor gode Manchester United kan blive så snart de bliver fri for de utallige skader, som holdet har været ramt af dette efterår.

– Det er helt fantastisk. 

– Da jeg kom til Manchester United vidste jeg at Sir Alex støttede mig, og det har han gjort ikke kun denne uge, men også i andre pressemøder han har holdt.

– Han viser den tillild og støtte i mig som jeg behøver som manager i Manchester United. Man har behov for den støtte fra managers som Sir Alex Ferguson, men også fra andre tidligere profiler som Sir Bobby Charlton og David Gill. De har den tiltro mig og det er jeg glad for, da det gør arbejdet lidt lettere, udtrykte Louis van Gaal på dagens pressemøde.

Han medgiver dog også at skottens ord vejer tungt og at støtten selvfølgelig også omsættes til succes på banen.

– Det giver også noget pres at de tror på en. Pressen for at levere resultateter og det er altså ikke let at vinde kampe i Premier League, lød det fra hollænderen.

Manchester United møder Newcastle på hjemmebane 2. juledag.

Forrige artikel

Sir Alex: Vent I bare til truppen er skadesfri

Næste artikel

Video: Louis van Gaal ønskede pressen glædelig jul

ANNONCE