Sir Alex’ imponerende arbejdsmoral må beherskes af hustruen derhjemme

Corona-lockdown kan sommetider være svært for en energisk Sir Alex Ferguson, der normalt ikke sidder på sin flade. Men skotten trives derhjemme sammen hustruen – også selvom hun nogle gange må tøjle hans arbejdsiver.

Tidligere holdleder i United, Albert Morgan, kan glædeligt afsløre, at Sir Alex Ferguson har det godt derhjemme under den altdominerende corona-lockdown. Morgan, der var en del af Sir Alex’ stab fra 1993-2013, er tætte venner med skotten og taler dagligt med ham.

– Jeg taler med ham næsten hver dag, og han er i total lockdown for tiden. Han har ikke været ude af huset, udtaler Morgan til MUTV Group Chat. 

Ifølge Morgan kan Ferguson godt blive en anelse rastløs, men heldigvis har han sin hustru Lady Cathy til at holde ham i ørerne. 

– Jeg tror, hans hustru har været nødsaget til at fastsømme hans fødder! Han er i god form, han træner hver morgen. Han har dumbbells ude, han er på romaskinen, hans gå-maskine, så ja, han har det godt, afslutter Morgan. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea håber på mange år endnu i United

Næste artikel

Freds gennembrud kom ikke bag på Andreas Pereira

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share